Tilbarn.html
Tilvoksen.html
Garn.html
Ommeg.html
Butikk.html

Kjøpsbetingelser


Tora Frøseth Design

Welhavens vei 9

1412 Sofiemyr

Norge

Org. nr.: 992 697 768

Epost: post(krøllalfa)torafrosethdesign(punktum)no

Firmaet eies av Tora Frøseth. 


Kundeservice:

Kontakt Tora Frøseth Design via epost dersom du lurer på noe vedrørende kjøp eller detaljer i oppskriftene.


Betaling:

Ordrer betales forhåndsvis med kredittkort via Paypal (klikk for mer informasjon). Du trenger ikke å ha en Paypal-konto for å betale via Paypal. Alt du trenger er et kredittkort og en epostadresse.

For kunder i Norge er det også mulig å overføre penger til bankkonto. Send i såfall en epost med bestillingen, så får du de opplysningene du trenger. Du må påregne lengre leveringstid ved overføring til bank, fordi pengene må være registrert på konto før varene sendes.


Ordrebekreftelse og levering:

Du vil motta en kvittering på epost fra Paypal så snart du har betalt. En epost med lenke til nedlasting av oppskriften blir sendt til den epostadressen som ble brukt ved betaling.


Retur og angrefrist:

Det er ingen returrett på kjøp av nedlastbare oppskrifter.


Personopplysninger:

Personlige opplysninger gitt under bestilling vil under ingen omstendigheter bli misbrukt eller overlatt til tredjeperson. De brukes kun til å sikre at handelen går riktig for seg.Det tas forbehold om trykkfeil.

Alt innhold på denne siden eies av Tora Frøseth, og kan ikke bli reprodusert uten skriftlig tilatelse. Enerett til oppskriftene tilhører Tora Frøseth. De kan brukes kun til personlig, ikke-kommersiell bruk. All annen bruk må godkjennes skriftlig av forfatteren.