Tilbarn.html
Tilvoksen.html
Garn.html
Ommeg.html
Kjoepsbetingelser.html

Den dama

Jeg har alltid hatt lyst til å være en sånn dame som går med skinnhansker som den største selvfølge, men har innsett at ullvanter rett og slett er mer meg. Likevel tiltaler skinnhanskenes netthet meg, og disse ullvantene er laget med det for øye å gi noe av det samme uttrykket. Vantene har en velformet tommelkile som gir god passform. Oversiden har et enkelt mønster, mens undersiden er glattstrikket.


Størrelser: Damestr M (L), der M tilsvarer hanskestr. 7 (18 cm rundt knokene), og L tilsvarer hanskestr. 7,5 (19 cm).


Materialer: 100 g Superwash, 100 % ull, 300 m per 100 g nøste. I tillegg trenger du 4 knapper (ikke inkludert i garnpakken).


Pinner: En liten 2,5 mm rundpinne – eller den tykkelsen som gir deg riktig strikkefasthet i glattstrikk – og en liten 3 mm rundpinne – eller den tykkelsen som gir deg riktig strikkefasthet i håndbaksmønster. Du trenger også strømpepinner i begge tykkelser.


Strikkefasthet: 31 m og 51 omg = 10 cm i glattstrikk.


Teknikker som forutsettes kjent: rett og vrang, økninger, fellinger, plukke opp masker.


Ved kjøp av pdf-fil, kan oppskriften lastes ned både på engelsk og norsk, mens ved kjøp av garnpakke fra denne siden, følger kun oppskrift på norsk.


Porto er inkludert i prisen for garnpakken.

Butikk.html

Garnpakke med oppskrift og garn nok til å strikke ett par vanter:

Begge størrelser NOK 210

Alt innhold på denne siden eies av Tora Frøseth, og kan ikke bli reprodusert uten skriftlig tilatelse. Enerett til oppskriftene tilhører Tora Frøseth. De kan brukes kun til personlig, ikke-kommersiell bruk. All annen bruk må godkjennes skriftlig av forfatteren.

Pdf-nedlasting – NOK 35 (kun digital oppskrift):