TIL BARNTilbarn.html
TIL VOKSENTilvoksen.html
GARNGarn.html
OM MEGOmmeg.html
KJØPSBETINGELSERKjoepsbetingelser.html

Adonis

En maskulin genser, laget spesielt for å fremheve
V-formen de alle drømmer om. Det struktur-mønstrede panelet på forstykket er videre i brysthøyde enn ved hoftene, og skaper en optisk illusjon av den perfekte mannekropp. Struktur-mønsteret er enkelt, men en av mine favoritter for maskuline plagg. Det er også skulderdesignet, opprinnelig utviklet av Elizabeth Zimmermann.

Genseren strikkes nedenfra og opp, og er så å si uten sømmer. Den er laget i et garn som er tynt nok til at en varm mann vil like å bruke den, men samtidig slitesterkt nok til at det tåler mye bruk.

Størrelser: S (M, L, XL, XXL) – brystvidde genser 96 (106, 116, 126, 136) cm


Materialer: 500 (550, 600, 650, 700) g Hifa Ask

100% ull (kardegarn), 315 m per 100 g hespe.


Pinner: Rundpinne i passende lengde og et sett

strømpepinner størrelse 3,5 mm – eller den tyk-kelsen som gir deg riktig strikkefasthet – samt en kort rundpinne og strømpepinne 0,5 mm tynnere.


Strikkefasthet: 24 m og 36 omg = 10 cm i glatt-strikk.


Teknikker som forutsettes kjent: rett og vrang, økninger og fellinger, sammenmasking (Kitchener stitch), plukke opp masker.


Ved kjøp av pdf-fil, kan oppskriften lastes ned både på engelsk og norsk, mens ved kjøp av garnpakke fra denne siden, følger kun oppskrift på norsk.


Porto er inkludert i prisen for garnpakken.

FORSIDEButikk.html

Pdf-nedlasting – NOK 45 (kun digital oppskrift):

Garnpakke med oppskrift og garn nok til å strikke én genser:

Alt innhold på denne siden eies av Tora Frøseth, og kan ikke bli reprodusert uten skriftlig tilatelse. Enerett til oppskriftene tilhører Tora Frøseth. De kan brukes kun til personlig, ikke-kommersiell bruk. All annen bruk må godkjennes skriftlig av forfatteren.